Піца «МакСмак» від МакСмак

/
Піца «МакСмак»
Вага: 1 шт.

Піца «МакСмак» від МакСмак

  • Цибуля/часник
92 грн Замовити
МакСмак
МакСмак

Доставка: 40 грн

Час доставки: 60 хв

  • томат
  • цибуля
  • корнішони
  • гриби
  • сир
  • курка